Mléko je jednou ze základních potravin lidské výživy, které je pronásledováno řadou mýtů, které vedou u mnoha lidí k omezení konzumace mléka. Odborníci oslovení k sepsání této publikace se věnují složení mléka, jeho nepostradatelnosti pro lidskou výživu, mýtům a jejich vysvětlením. Věnuje se i riziku komplikací po odstranění mléka z výživy a jejich nutričním řešením. Podrobně jsou probrána i onemocnění, které vznikají nesnášenlivostí mléka - ať už se jedná o laktózovou intoleranci nebo alergi... Celý popis

Koupit za 104 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Mléko je jednou ze základních potravin lidské výživy, které je pronásledováno řadou mýtů, které vedou u mnoha lidí k omezení konzumace mléka.
Odborníci oslovení k sepsání této publikace se věnují složení mléka, jeho nepostradatelnosti pro lidskou výživu, mýtům a jejich vysvětlením.
Věnuje se i riziku komplikací po odstranění mléka z výživy a jejich nutričním řešením.
Podrobně jsou probrána i onemocnění, které vznikají nesnášenlivostí mléka - ať už se jedná o laktózovou intoleranci nebo alergi na bílkovinu kravského mléka u dětí i dospělých.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2016
Autor Jana Dostálová, Pavel Kohout, Lucie Růžičková, Natália Szitányi, Peter
Počet stran 54
Výrobce Forsapi
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 30 gramů
ISBN 978-80-87250-31-0
Zobrazit více parametrů