Plátky na lasagne vytvořeny z tvrdé semolinové pšeničné krupice. Máme pro Vás rovnou i návod na přípravu: Začneme boloňskou omáčkou: Na rozehřátém oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, opepříme a ochutíme rozetřeným česnekem, přidáme kečup a rajčata. Dusíme do měkka cca 15 - 25 minut podle druhu masa. Pokračujeme bešamelovou omáčkou: Máslo rozpustíme společně s moukou promícháváme, přidáme horké mléko, ochutíme solí a muškátovým oříškem. Nakonec přidáme strouhaný sýr... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Plátky na lasagne vytvořeny z tvrdé semolinové pšeničné krupice. Máme pro Vás rovnou i návod na přípravu: Začneme boloňskou omáčkou: Na rozehřátém oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, opepříme a ochutíme rozetřeným česnekem, přidáme kečup a rajčata. Dusíme do měkka cca 15 - 25 minut podle druhu masa. Pokračujeme bešamelovou omáčkou: Máslo rozpustíme společně s moukou promícháváme, přidáme horké mléko, ochutíme solí a muškátovým oříškem. Nakonec přidáme strouhaný sýr a bešamelovou omáčku povaříme cca 10 minut. Do zapékací mísy vkládáme postupně bešamelovou omáčku, boloňskou a plátky lasagní. Poslední vrstva je bešamelová omáčka a na ní plátky tvrdého sýru. Lasagne s boloňskou omáčkou zapékáme při 200 °C asi 30 - 40 minut. Energetické údaje na 100 g: Energie 1515 kJ / 357 kcal Tuky 1,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g Sacharidy 77 g z toho cukry 2,1 g Bílkoviny 12 g Země původu: Německo
Parametry
Výrobce | Byodo |